Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA

ILMAINEN SUUNNITTELU

041 317 4356

info (at) stadinremonttiapu.fi

 

TOIMINTA-ALUEEMME:

Helsinki

Espoo

Kauniainen

Vantaa

Sipoo

Porvoo

Tuusula

Nurmijärvi

Kerava

Järvenpää

Heikko myynti kasvun jarruna

Kaikki yritykset kasvavat myynnin kautta. Pienessä yrityksessä myyntiin panostaminen on kuitenkin hankalaa. Täytyy hoitaa paperisota, pyörittää työmaat, aikatauluttaa toimitukset, työmaakäynnit, asiakastapaamiset ja neuvotella kumppaneiden kanssa.

Lähes aina käy niin, että myyntiin panostaminen tulee jälkijunassa ja sitten tilauksista kilpaillaan hinnalla. Hintakisa painaa katteet katuojaan eikä yritys saa koskaan kannattavaa kasvua aikaiseksi. Lopulta yrittämisestä irtoaa elanto, mutta yritykseen ei kerry myytävää liiketoimintaa.

Ulkoistettu myyntipalvelu rakennusalan yrityksille

Meidän avulla voit kasvattaa myyntiä nopeasti. Otamme asiakaskontaktisi hoitoon. Sovimme käynnit, kartoitamme asiakastarpeet rakentamiseen tai remonttiin liittyen. Tämän jälkeen suunnittelemme projektin toteutuksen ja tarjouslaskennan sekä piirrämme suunnitelmat.

Kun asiakas on tilannut projektin, teemme vielä työohjelma sekä materiaalitilaukset lähetysvalmiiksi. Tästä sinun on helppo jatkaa toteutukseen ja voit keskittyä omaan osaamiseen... Ethän tee kirjanpitoakaan itse, miksi siis taistelisit yksin yrityksen tärkeimmän tulonlähteen kanssa?