Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA

ILMAINEN SUUNNITTELU

041 317 4356

info (at) stadinremonttiapu.fi

 

TOIMINTA-ALUEEMME:

Helsinki

Espoo

Kauniainen

Vantaa

Sipoo

Porvoo

Tuusula

Nurmijärvi

Kerava

Järvenpää

REMONTIN HINTA ASUNNON MYYJÄLLE JA ASUNNON OSTAJALLE

Asuntokaupassa remontointikustannukset tai pikemminkin näkemykset niiden suuruudesta ovat monesti kaupanteon esteenä. Toinen osapuoli on sitä mieltä, että tämähän on hoidettu muutamalla maalipurkilla ja toinen osapuoli haluaa 40 000 euroa alennusta vedoten jättimäisiin korjauskustannuksiin, joita ilman kämppä on asumiskelvoton. Ajateltiin auttaa välittäjiä siivoamalla pöydältä nämä remontointiin liittyvät hinnoitteluongelmat yksinkertaisella ilmaispalvelulla.

Ollaan pitkään toimittu remonttien parissa ja opittu yhtä ja toista tekemisestä sekä hinnoittelusta. Hinnoitteluun ollaan työstetty laskentaohjelma ja ajateltiin käyttää sitä välittäjien toimittamien mittojen pohjalta remonttikustannusten arviointiin. Välittäjä voisi käyttää arviota sekä uusien listausten hankinnassa että myyntineuvotteluissa.

MITEN SAAT HINNAN REMONTILLE?

Ota asiakaskäynnillä mitat huoneistosta. Meille riittää makuuhuoneiden ja märkätilojen osalta pituus, leveys ja korkeus. Laita mukaan lisäksi lyhyt kuvaus (mh1 - lattia, seinät ja katto / kph - uusiksi) mahdollisesti tarvittavista töistä. Saat hinta-arvion muutaman päivän sisällä sähköpostiisi.

HINTA-ARVION PITÄVYYS?

Ilmoittamamme hinta tulee olemaan realistinen ja voimme varmasti toteuttaa remontin ilmoitetulla tavalla. Luonnollisesti eri asia on, kun asiakkaan kanssa keskustellaan yksityiskohdista. Materiaalivalinnat ja erityistoiveet muuttavat hintaa helposti, lisäksi tarkistusmittaus- ja suunnittelukäynnillä todetaan kohteen rakenteet. Kaikista näistä tarjoamme avaimet käteen -sopimuksen, johon sisältyy kaikki työt ja materiaalit. Asiakas saa muuttoremontin käyntiin nopeasti, kun alustava suunnittelu on tehty ja kilpailutusta varten on perushinta tiedossa. 

MITEN ALOITETAAN YHTEISTYÖ?

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää siitä, miten voidaan auttaa. Yheystiedot on tuossa oikealla. Voit soittaa tai laittaa lyhyen sähköpostin. Edetään siitä...

MITÄS REMONTTIFIRMA TÄSTÄ HYÖTYY?

Saadaan jalka potentiaalisen asiakkaan ovenväliin. Ei sen kummempaa. Asiakashankinta on kallista ja tämä menetelmä auttaa siinä.