Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA

ILMAINEN SUUNNITTELU

041 317 4356

info (at) stadinremonttiapu.fi

 

TOIMINTA-ALUEEMME:

Helsinki

Espoo

Kauniainen

Vantaa

Sipoo

Porvoo

Tuusula

Nurmijärvi

Kerava

Järvenpää

KEITTIÖREMONTTI
Keittiöt ovat paikkoja, joissa istutaan oikein hyvien tuttujen kanssa tai sitten perheen kesken aamutakissa. Kahvit on helppo keittää ja leipomukset lämmittää keskustellessa tai aamulehteä silmäillessä. Ne ajat, jolloin emäntä sulkeutui keittiöön, muun seurueen odotellessa palvelua, ovat kaukana menneisyydessä.

 

KEITTIÖ ON YKSILÖLLINEN
Moni päättää tehdä keittiöremontin, jotta saisi asunnosta paremman myyntihinnan tai lyhyemmän myyntiajan. Keittiöt ovat kuitenkin niin yksilöllisiä, että ostajat monesti remontoivat täysin uudenkin keittiön, koska se ei sovi elämäntyyliin. Kannattaakin tehdä remontointi vasta uudessa kodissa, sillä pahimmillaan et voi sietää sen kodin keittiötä, johon olet muuttamassa vanhasta asunnostasi. Miksi maksaisit kaksi keittiötä, varsinkin kun keittiöremontin hinta on korkea?


Huomattavasti useammin on kuitenkin kyse siitä, että remontoidaan vanha ja hyvin palvellut soppapatteristo. Halutaan tuoda säilytystilat ja koneet uusimmalle vuosikymmenelle ja ulkonäkö omalle silmälle sopivaksi. Melkein yhtä usein ollaan suunnittelemassa uuden asunnon keittiötä (joka saattoi olla juuri remontoitu, mutta aivan väärällä tavalla).

 

KEITTIÖREMONTTI JA SISUSTUSSUUNNITTELU
Keittiöremontti on kallis ja näyttävä remontti, kaapistot ja koneet menevät uusiksi ja uusi keittiö ei välttämättä sovi vanhaan asuntoon. Sen jälkeen edessä on muun asunnon remontti ja siihen menee lisää rahaa. Suuria kokonaisuuksia kannattaa pilkkoa palasiksi ja hyödyntää kotitalousvähennys.


Remonttisuunnittelu onkin erityisen tärkeässä asemassa keittiöremonttien yhteydessä. Keittiö täytyy ensinnäkin saada toimimaan halutulla tavalla ja näyttämään siltä, kuin olet kuvitellut sen näyttävän, mutta keittiö täytyy myös sovittaa asunnon tyyliin, joten haasteita suunnittelulle riittää. Pidä huolta siitä, että keittiösi suunnittelee taitava remonttisuunnittelija tai sisustussuunnittelija.

 

KEITTIÖREMONTIN PALASET
Tuossa jo kirjoitin, että keittiöremontti lähtee käyntiin suunnittelulla. Suunnitteluun vaikuttaa todella paljon toimittajan komponenttipaketti. Jos kulmakarusellia ei ole, niin sitten sitä ei voi suunnitelmassa käyttää, vaikka karuselli olisikin juuri täydellinen ratkaisu. Meillä on tavarantoimittajina Carlo Casagrande ja Hahle. Molempien merkkien tuotteitta käytetään läpi lähes kaikkien Suomessa myytävien keittiöiden toimituksissa. Tähän kun lisätään laadukas asennus ja osaaminen niin laatoituksissa, kuin sähkö- ja putkitöissä, niin ollaan hyvän kokonaisuuden äärellä.